Труп на скитник с отрязана глава и ръка втрещи Варна. Убийството

...
Труп на скитник с отрязана глава и ръка втрещи Варна. Убийството
Коментари Харесай

Разследване: Разбра се кой е варненецът с отсечената глава

Труп на друмник с отрязана глава и ръка втрещи Варна. Убийството е станало преди дни, само че за случая се разбра едвам през вчерашния ден, написа Блиц

``
реклама
Мъжът живеел в жилището на майка си в морския град, само че през летните месеци водел бездомнически метод на живот. Преди известно време той липсващ, само че околните му помислили, че той още веднъж се скита из града. Никой не знаел къде се намира, до момента в който инцидентен минувач се натъкнал на разчленения мъртвец. 

Веднага на мястото " почерняло " от униформени.

Според криминалисти обезформеното тяло на жертвата било разчленено на друго място, след което е било изхвърлено. Интересното в тази ситуация е, че на отрязаната ръка имало характерна татуировка, а на главата белег, по които елементарно би могло да се разгадае самоличността на убития. 

Предполага се, че тялото било насечено с секира. 

От локалната полиция незабавно се заели със случая, само че отхвърлиха всевъзможни детайлности, с цел да не се попречи на следствието. Обясниха единствено, че работят по няколко версии. 

От прокуратурата пък оповестиха, че скоро ще излязат с обстойно изказване по случая. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 петково (преди 1 минута) Рейтинг: 843 | Одобрение: 133 Търсете мангалопитека. Тя вашата майка е Русия, не ни лъжете, изключително на оня закръгления, на който любовта към България минавала през там. Майцепродавци, още не сте разбрали, че няма наказания против Русия, а единствено против котилото на Путин, да не може да върви из Европата и да харчи откраднатото от съветския народ. Напиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР